Navigare prin tastatură
Blocare animații
Titluri subliniate
Tonuri de gri
Culori inversate
Linkuri subliniate
Mărire
Cursor negru
Cursor alb
Text: Mic Mediu Mare
Resetare
Închide

Vocea #dedoc° la Reuniunea #EASD2023

Cea de-a 59-a Reuniune Anuală a Asociaţiei Europene pentru Studiul Diabetului – European Association for the Study of Diabetes are loc la Hamburg, Germania, în perioada 2-6 octombrie 2023.
Programul științific al forului include peste 1.200 de prelegeri și prezentări despre cele mai recente rezultate din cercetarea fundamentală și clinică în domeniul diabetului, discutate de către experți din întreaga lume.
Formatul hibrid permite participarea online.
Reprezentanţi ai comunităţii internaţionale a persoanelor cu diabet Dedoc Diabetes Online Community#dedoc° – participă în cadrul Reuniunii cu simpozionul “What we wish you knew – and why” (n.red.
“Ce am vrea să știți și de ce”), ca ṣi parte a programului ṣtiinţific oficial, precum ṣi al programului de burse #dedoc° voices.
Acesta din urmă are intenţia de a plasa în centru persoanele cu diabet, permițându-le să vorbească pe teme relevante pentru comunitatea lor cu publicul conferințelor: profesioniști medicali, cercetători și reprezentanți ai industriei.
Simpozionul #dedoc° din cadrul #EASD2023
are loc la 4 octombrie 2023 ṣi poate fi urmărit aici.
Simpozionul #dedoc° în cadrul #ISPAD2023
va avea loc la 20 octombrie 2023, iar de Ziua Mondială a Diabetului – la 14 noiembrie 2023, în cadrul IDF Europe.
La 22-25 februarie 2023 simpozionul #dedoc° din cadrul #ATTD2023 s-a desfăṣurat la Berlin.
Medic diabetolog ṣi preṣedintă a comisiei de diabet din cadrul Ministerului Sănătăţii din România, conf. univ. dr. Anca Pântea-Stoian a moderat o sesiune cu genericul “Diet and exposome” (n.red. dietă ṣi expunere) din cadrul acestei reuniuni.
Reuniunea Anuală EASD este una dintre cele mai prestigioase foruri ṣtiinţifice anuale la nivel european ṣi mondial din domeniul diabetului.