Navigare prin tastatură
Blocare animații
Titluri subliniate
Tonuri de gri
Culori inversate
Linkuri subliniate
Mărire
Cursor negru
Cursor alb
Text: Mic Mediu Mare
Resetare
Închide

Nou și vechi în ale diabetului la copii: conferinţa anuală #ISPAD2023

Cea de-a 49-a conferinţă anuală a Societăţii Internaţionale de Diabet Pediatric – International Society for Pediatric and Adolescent Diabetes – ISPAD a avut loc la Rotterdam în perioada 18-21 octombrie 2023.
Programul științific poate fi accesat aici
Reprezentanţi ai comunităţii internaţionale a persoanelor cu diabet Dedoc Diabetes Online Community – #dedoc° – participă în cadrul Conferinţei cu simpozionul “What we wish you knew – and why” (n.red.
“Ce am vrea să știți și de ce”), ca ṣi parte a programului ṣtiinţific oficial, precum ṣi al programului de burse #dedoc° voices.
Acesta din urmă are intenţia de a plasa în centru persoanele cu diabet, permițându-le să vorbească pe teme relevante pentru comunitatea lor cu publicul conferințelor: profesioniști medicali, cercetători și reprezentanți ai industriei.
Simpozionul #dedoc° din cadrul #ISPAD2023
a avut loc la 20 octombrie 2023 ṣi poate fi urmărit aici
Simpozioane #dedoc° au avut loc și în cadrul altor reuniuni internaţionale dedicate diabetului: #ATTD2023, #EASD2023, iar de Ziua Mondială a Diabetului – la 14 noiembrie 2023, în cadrul IDF Europe.
Conferinţa anuală ISPAD este una dintre cele mai prestigioase foruri ṣtiinţifice anuale la nivel mondial din domeniul diabetului pediatric.