Navigare prin tastatură
Blocare animații
Titluri subliniate
Tonuri de gri
Culori inversate
Linkuri subliniate
Mărire
Cursor negru
Cursor alb
Text: Mic Mediu Mare
Resetare
Închide

Membrii Asociaţiei DIA au reales preṣedintele ṣi un nou membru al Consiliului de administraţie

Adunarea generală a membrilor Asociaţiei Tinerilor cu Diabet DIA a reales-o în calitate de preṣedinte pe Veronica Volcov, membră-fondatoare.
De aproape două decenii, Veronica coordonează programe ṣi proiecte de advocacy ṣi politici, educaţie medicală specifică ṣi sprijin în cadrul Asociaţiei, fiind magistră în Relaţii Publice ṣi licenţiată în Asistenţă medicală cu supra-specializare în Educaţie în diabet.

Anastasia Blajin este noua membră a Consiliului de administraţie a Asociaţiei DIA, candidatura sa fiind susţinută în unanimitate.
Anastasia este licenţiată în Asistenţă socială şi magistră în Gestionarea afacerilor, activând de peste 16 ani în calitate de consultantă pentru organizaţii ale societăţii civile, precum ṣi pentru o fundaţie a unei companii de telecomunicaţii.

Iurie Bacalov este membru al Consiliului director al Asociaţiei DIA încă de la înfiinţare, fiind Doctor în biologie, Conferenţiar Universitar în cadrul departamentului Biologie ṣi Ecologie a Universităţii de Stat din Moldova.

Mai multe detalii despre misiunea Asociaţiei DIA puteţi găsi aici.