Navigare prin tastatură
Blocare animații
Titluri subliniate
Tonuri de gri
Culori inversate
Linkuri subliniate
Mărire
Cursor negru
Cursor alb
Text: Mic Mediu Mare
Resetare
Închide

Sprijin pentru cei cu diabet rămași acasă

Timp de un an și jumătate, adulții 18+ ani cu diabet de tip 1 din Moldova nu au primit de la stat testele de glicemie cuvenite. Mulți nu-și permit să cumpere suficiente pentru cel puțin, 4-5 testări zilnice recomandate. De asta, ne-am gândit la soluția SMarketoo și Hippocrates care colaborează pentru a-i sprijinii pe cei rămași acasă cu certificate (voucher) de sănătate.

În farmacia respectivă am găsit un model de glucometru (beurerGL44) care oferă și teste de glicemie compatibile, plus, posibilitate pacientului de a comunica cu medicul său la distanță (raportul de glicemie/caietul de autocontrol din aplicatie). Este înregistrat la noi, iar o cutie cu 50 de teste de glicemie costă 340 lei, un glucometru + 100 de teste costă 700 lei, iar la procurarea a 3-4 cutii a câte 50 de teste, prețul uneia va fi de 270 de lei.

De asta, postarea nu e despre marketing, ci se adresează celor plecati în afara țării care au pe cineva acasă, tânăr sau adult dependent de câte 4-5 injecții de insulină în zi. Le-ați putea oferi un certificat de sănătate cu valoarea estimată din costurile de mai sus, iar prin intermediul platformei SMarketoo administrată de Galina Îndoitu, sperăm, să puteți sprijini acești oameni pentru a-și cumpăra consumabilele de care au atâta nevoie.

Dacă doriți să sprijiniți și nu știți pe cine, Asociația Tinerilor cu Diabet DIA vă poate sugera cazuri sociale.

Vă mulțumim!