Navigare prin tastatură
Blocare animații
Titluri subliniate
Tonuri de gri
Culori inversate
Linkuri subliniate
Mărire
Cursor negru
Cursor alb
Text: Mic Mediu Mare
Resetare
Închide

Program de masterat pentru asistente de diabet, oferit de FEND şi King’s College London

🔷 Program de masterat pentru asistente de diabet, oferit de FEND şi King’s College London

🔷️ Până la 31 mai 2023, asistente medicale licenţiate, cu preocupări în diabet, se pot înscrie la programul de masterat în Îngrijirea şi gestionarea clinică a diabetului, oferit de Fundaţia Europeană a Nurselor în Diabet – Foundation of European Nurses in Diabetes (FEND) şi Universitatea King’s College London din Marea Britanie.

🔷 ️Admiterea la programul cu durata de trei ani se realizează în bază de concurs, iar participarea este finanțată de FEND pentru un număr limitat de solicitanţi.
🔷️ Data-limită de depunere a dosarelor: 31 mai 2023.
🔷 ️Programul de studii va fi livrat prin intermediul unui proces de învățare online interactiv şi va permite studenților să dobândească abilități practice avansate în evaluarea și gestionarea diabetului. Accentul se va pune pe învățare, ca mijloc de ameliorare a rezultatelor îngrijirii persoanelor cu diabet, a prevenirii și gestionării complicaţiilor diabetului.
 🔷 ️Condiții de aplicare:
☑️ Asistent medical licenţiat (licenţă în Asistenţă Medicală obţinută după absolvirea unui program de studii de 4 ani sau într-un domeniu relevant, precum Biologie, Psihologie, Comunicare, plus, absolvent al unui program de studii vocaţionale de trei ani în Asistenţă Medicală/Nursing).
☑️Cel puţin, doi ani de experiență în îngrijirea diabetului, iar 50% din timpul de muncă trebuie să fie dedicat, exclusiv, îngrijirii diabetului.
☑️Membru actual al FEND.
☑️Consimțământul scris al șefului de departament, care să fie de acord cu concediul de studii și taxa de administrare (150 £).
☑️ Competențe scrise şi orale în limba engleză.
La fel, candidatul va fi de acord să ofere un interviu telefonic, dacă va fi necesar. Dacă limba engleză nu este limba maternă, atunci candidatul va trebui să dețină o calificare oficială în limba engleză, precum IELTS, cu un scor minim de 6,5 (sau echivalentul).
Sursa: FEND