Navigare prin tastatură
Blocare animații
Titluri subliniate
Tonuri de gri
Culori inversate
Linkuri subliniate
Mărire
Cursor negru
Cursor alb
Text: Mic Mediu Mare
Resetare
Închide

Medici endocrinologi din Moldova pot aplica pentru proiecte de cercetare în domeniul diabetului de tip 1

Până la 1 iunie 2024, medici endocrinologi din cadrul clinicilor de endocrinologie/diabet ale SCR “Timofei Moșneaga”, IMC, SCM “Sfânta Treime” pot aplica la concursul de granturi de cercetare în domeniul diabetului de tip 1.
Programul de cercetare FID-ISPAD Diabetes Research Grant este iniţiat și sprijinit de Fundaţia Italiană de Diabet (FID) și Societatea Internaţională de Diabet Pediatric (ISPAD).
Dosarul de aplicare va conţine:
1) CV-ul aplicantului;
2) Dovada calității de membru ISPAD;
3) Procedura de aplicare include completarea unui formular structurat în șase paragrafe: titlu, context/raționament, obiective, designul studiului, rezultatul anticipat, relevanța pentru vindecarea diabetului de tip1. Conţinutul acestuia nu va întrece 500 de cuvinte în caracterul Arial 12 și spațiere la un rând.
4) Aprobarea din partea instituției de care aparține, care trebuie să își declare disponibilitatea de a accepta finanțarea și de a o utiliza exclusiv pentru proiectul finanțat, să definească așa-numitele “cheltuieli generale” (adică procentul reținut de instituție, care nu trebuie să depășească 10%) și să asigure accesul la finanțare al beneficiarului
5) Expedierea formularului de cerere completat, inclusiv ale actelor solicitate mai sus, sub forma unui singur document în format PDF la adresele de email: francesca.ulivi@fondazionediabete.org și secretariat@ispad.org.
Termenul-limită pentru depunerea dosarului: 1 iunie 2024.
Detalii aici